Аптека в град Твърдица | Дани Фарма Панчо Славов

Аптека в град Твърдица | Дани Фарма Панчо Славов

Дани Фарма е отлично заредена аптека в град Твърдица. Там можете да закупите лекарствени продукти по здравна каса. Също така аптеката предлага висококачествена медицинска козметика от водещи марки.

В Дани Фарма – Панчо Славов, ще откриете всичко, от което се нуждаете. Аптеката се гордее със своят екип от опитни фармацевти, които ще ви съдействат при закупуването на лекарствения продукт, от който се нуждаете. Те ще ви посрещнат учтиво и ще ви съдействат бързо, за да вземете всичко нужно за подобряването на здравословното ви състояние.

Там ще намерите висококачествени имуностимулатори и витамини за цялото семейство. Освен всичко останало, аптека Дани Фарма – Панчо Славов предлага фармацевтични продукти на забележимо ниски цени, защото се придържа към основната си позиция, че всеки има право на достъпно и ефективно лечение.

Ако желаете да се запознаете по-подробно с дейността на Дани Фарма – Панчо Славов, можете да се свържете с аптеката на посочените координати за контакт или да я посетите на място, на адрес гр. Твърдица, ул. Нов Живот 1

Контакти:

гр. Твърдица, ул. Нов Живот 1

+359 898 623 424

Виж също

thumbnail
hover

Личен лекар и специалист по педиатрия...

Д-р Галина Тишева практикува в град Плевен и успешно си е изградила репутаци...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Медицински консумативи от висок клас в...

Промед ЕООД развива дейността си в сферата на търговията с медицински консу...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Медицински консумативи, ортопедични изделия и др....

Промед ЕООД предлага на българския пазар висококачествени медицински консу...

  • Публикувано от bgstart