Диета на Ваня Червенкова

Диета на Ваня Червенкова

Има ли все още хора, които не са чували за диета на Ваня Червенкова? Диетата, причина за грандиозното отслабване на Ваня Червенкова.

Но какво представлява самата диета на Ваня Червенкова?

Тя е много лесна за изпълняване и е само 12 дена, а ефектите, които дава, са поразителни. Едновременно с това не е нужно да гладувате или да се ограничавате откъм количество на приетата храна.

Диетата е на принципа на разделното хранене, при който смесването на различни видове храни е забранено. Първите два дена се ядът картофи, вторите два – пиле, третите два – салати, четвъртите два – риба, петите два – плодове и последните два само кисело мляко. По този начин организмът не се натоварва с преработването на различни видове храни, а използва само по един ензим, което улеснява целия процес на храносмилане.

В много от диетите, които хората правят, има ограничения в количеството на приема на храна. Хубавото при диета на Ваня Червенкова е, че не е нужно да гладувате, може да ядете колкото си искате, когато си поискате, с единствено условие да не смесвате. Разбира се, най-добрият вариант е да се яде по малко, но на често – тогава ефекта от отслабването е много по-голям. Въпреки това не е проблем, ако не спазвате това условие. Вие пак ще отслабнете. Другото хубаво на тази диета е, че начина, по който храната се приготвя, е от без значение – може да ядете пържени, печени, варени храни и ефект пак ще има.

Ако нямате стомашни проблеми, хубаво е сутрин на гладно за изпиете един аспирин и едно витамин C. Това се прави с цел улесняване на метаболизма и по-бързото преработване на храната. Алкохол и безалкохолни напитки не се пият по време на диетата, единствено вода, кафе и чай, в които да няма захар.

Диета на Ваня Червенкова е повече разтоварваща, отколкото за отслабване, въпреки че оказва благоприятно влияние и върху двете. Никой не може да гарантира с колко точно ще отслабнете, това много зависи от организма ви и от това колко ядете, но несъмнено, ако спазвате правилно горепосочените условия на диетата, ще отслабнете с поне 8-9кг.

В зависимост от килограмите, които искате да свалите, и от това колко тежите преди да почнете диета на Ваня Червенкова, няма закон, който да забранява да я изпълните отново след като сте я свършили веднъж. Това няма да ви навреди, тъй като по време на диетата вие на се ограничавате от нищо и след това не е нужен период на захранване, както при повечето диети.

Идеята на всяка една диета е да отслабнете бързо и да не навреждате на организма си, а ефектите да са дълготрайни. Това обаче няма как да се случи, ако след края на която и да е било диета се върнете към обичайните си хранителни навици. Дали ще се тъпчете или ще ядете по веднъж на ден, няма значение, и в двата случая вредите на организма си. Не случайно понякога, да не кажа често, се получава така омразния ни йо-йо ефект. С диетата на Ваня Червенкова не трябва да се притеснявате за подобно нещо, макар да е хубаво, както вече казахме, да не се връщате към обичайните си хранителни навици. Освен това е добре да я правите няколко пъти в годината, за да може да разтоварите и очистите организма си.

Related Post

thumbnail
hover

Погрижете се за себе си по...

Бременността е един от най-важните периоди в живота на жената. И макар че уни...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Как да се погрижите за тялото...

Вероятно мислите, че телата ви са неразрушими. Но не са. Никой от вас не е заст...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Как да изгорите излишните мазнини в...

Искате ли да премахнете мазнините, натрупани в областта на корема? Опитайте ...

  • Публикувано от bgstart