Добър гинеколог в Сливен, работещ със здравна каса – д-р Дичева-Гечева

Добър гинеколог в Сливен, работещ със здравна каса – д-р Дичева-Гечева

Д-р Станка Новачева Дичева-Гечева е сред предпочитаните гинеколози в Сливен, които имат договор с НЗОК

Изборът на добър лекар е част от безкомпромисното отношение към собственото здраве, което отговорният пациент неизменно има към себе си. Гинекологичните прегледи, включително профилактичните, са част от оптималната грижа за женското здраве и изборът на медик съвсем не е маловажен.

Разбира се, това дали лекарят работи със Здравната каса или не също е от значение – има много добри специалисти, които имат сключен договор с НЗОК и гинеколозите от Сливен не правят изключение по този показател.

Д-р Станка Новачева Дичева-Гечева е сред предпочитаните гинеколози в Сливен

Защото е добър специалист, с нужните квалификации и специализации и с индивидуално отношение към всяка пациентка и конкретните й здравословни проблеми.

Защото работи в съвременно оборудван АГ кабинет, в поликлиника с добра локация и стандартно работно време.

Защото с еднаква прецизност провежда профилактични гинекологични прегледи, диагностицира заболявания, провежда изследвания и назначава правилния курс на лечение.

Защото д-р Станка Дичева-Гечева извършва Женска консултация, което представлява проследяване на бременността, развитието на плода и здравословното състояние на жената през този период.

Защото лекува всякакви АГ болести (възпалителни и гъбични заболявания, инфекции, болести, предавани по полов път и т.н.) и извършва всички необходими изследвания (като цитонамазка или микробиологични тестове).

Защото предлага професионални медицински консултации относно профилактиката на женското здраве и превенцията на проблеми с женските полови органи.

Защото провежда прецизна диагностика и успешно лечение на на онкогинекологични заболявания на половата система при жени в различни възрасти.

И, не на последно място – извършва редица услуги в областта на репродуктивната медицина за жени, които имат проблеми със забременяването.

Защото като добър гинеколог в Сливен д-р Станка Дичева-Гечева мисли за пациента като личност и предлага АГ услугите си на здравно осигурени пациенти така, както са по Здравна каса. Разбира се, неосигурени жени, могат да я посетят за платена консултация или преглед.

ЗА КОНТАКТИ:
Сливен, бул. Христо Ботев 2А, ДКЦ 1, каб. 34
+359 44 611434

 

 

Related Post

thumbnail
hover

Гинекологични прегледи в София | Д-р...

Д-р. Георги Трифонов, вече дълги години е един от специалистите в областта на...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Ортодонт в град София | Д-р...

Д-р Елизабет Меликсетян е ортодонт в град София. Д-р Меликсетян изпозлва съвр...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Частна лаборатория във Варна | СМДЛ...

СМДЛ СТАТУС е частна лаборатория, е частна лаборатория, намиращи се в град Ва...

  • Публикувано от bgstart