Лекарства, билки, чайове и козметика на достъпна цена | Аптека ИРИС

Лекарства, билки, чайове и козметика на достъпна цена | Аптека ИРИС

Аптека ИРИС е разположена в град Нови пазар и е предпочитан избор сред жителите на региона благодарение на своя професионализъм и коректно отношение. В боатия им асортимент можете да намерите билки и чайове, хомеопатични продукти, лекарствени препарати, козметика и консумативи.

Аптека ИРИС продава единствено продукти с доказано качество. Те си сътрудничат с едни от най-големите производители в световен мащаб, а продуктите в асортимента им отговарят на всички международни стандарти за качество и безопасност.

Аптеката работи с НЗОК.

Едно от най-големите предимства на аптеката е изключителният екип от експерти, който се отзовава на всяко запитване от страна на своите клиенти. Те познават в детайли всеки един продукт, който предлагат на пазара и ще Ви дадат достатъчно информация, без значение дали става въпрос за медикаменти, билки или козметични средства. Служителите на аптека ИРИС са не просто компетентни, но и изключително отзивчиви. Това ги превръща в доверения екип от фармацевтични експерти за много от жителите на гр. Нови пазар и региона.

Аптека ИРИС предлага достъпни цени и непрекъснато организира промоции на избрани продукти. Можете да научите повече, както за дългогодишния им опит в сферата, така и за актуалните им предложения и ниски цени, като се свържете с представител на посочените координати за контакт.

Информация за контакт:

Нови пазар, пл. Раковски 4

+359 53 795 959

+359 897 776 523

+359 882 478 972

npazar_iris@abv.bg

 

Виж също

thumbnail
hover

Ортопед-травматолог Враца | Д-р Ивайло Борисов

Д-р Ивайло Борисов специализира в сферата на ортопедията и травматологията ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Специалист-гастроентеролог в град София | Д-р...

Д-р Петко Иванов Карагьозов е специалист-гастроентеролог, който практикува ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Професионална грижа за денталното здраве в...

Дентална клиника Естетика е център за стоматологично лечение и грижа за ден...

  • Публикувано от bgstart