Свалете килограми и живейте по-дълго с 90-дневната диета

Свалете килограми и живейте по-дълго с 90-дневната диета

Искате да свалите излишните килограми? Да станете по-атлетични и здрави и да живеете по-дълго? В такъв случай изпробвайте известната по цял свят 90-дневна диета, която не само помага за изгаряне на излишните мазнини, но и се превръща в начин на живот за много хора.

Създателите на тази страхотна диета искат да са сигурни, че след приключването ѝ хората, които я изпробват няма да се върнат към стария си начин на живот. Една от основните промени, които ще претърпят е „спасението“ от пристрастяването към сладките неща и заживяването на един по-здравословен живот. Известно е, че всеки човек, дори такъв, който не яде сладко по принцип, има страст към определен сладкиш.

Какво прави тази диета толкова различна от останалите?

След завършването на диетата за 90 дни, вие може да достигнете идеалното тегло, което искате, но, ако желаете да останете здрави и във форма за цял живот, ви съветваме да продължите използването ѝ и след това. Интересното за този хранителен режим е, че съчетава в себе си едновременно използване на традиционни рецепти и така популярните в момента „супер храни“.

Деветдесетдневната диета е базирана на детоксикацията,             комбинирането на полезни съставки, промяната на метаболизма и здравословното хранене. Ако стриктно спазвате диетата, вие не само ще свалите килограми, но и радикално ще промените своя метаболизъм, като по този начин ще избегнете досадния йо-йо ефект. При спазване на съветите от страна на създателите на диетата, дори след нейното приключване могат да се премахват излишни килограми, но по-важното е, че с имплентирането на супер храните в менюто си ще удължите и ощастливите неимоверно живота си.

Как функционира диетата?

Най-важното нещо в 90-дневната диета е стомахът да приема единствено съвместими храни, различни от плодове, всеки ден. Причината за това е чисто физическата възможност на човек по-лесно да смила една хранителна група в ядене. Някои от нещата, които ядем се разграждат директно в стомаха, но други трябва да преминат през тънките черва, за да бъдат смлени. Различно е и самото време за разграждане на храните – на някои са нужни години, докато на други – няколко минути. Киселината в стомаха ни се намира там точно за да спомогне за това, но тя не може да се справи с всички видове храна. На някои от продуктите е нужен алкалин, за да се смелят правилно, така че комбинирането на няколко различни групи храна едновременно може да се окаже пагубно за храносмилателната ни система. Това може да е причината и за често срещаните стомашни проблеми при голяма част от хората по света, тъй като храната, която не успява да се разгради, остава полепнала по чревните канали.

Спомнете си например колко пъти сте се оплаквали от болки в стомаха след ядене на голямо парче плодов пай, например. Проблемът се получава от това, че плодът се смила за минути, но на карбохидратите в сладкишите са им необходими часове за разграждане. В тази връзка плодовете не могат да преминат тънкото черво и се превръщат в токсични.

Стрикното следване на диетата не само ще облекчи проблемите в стомаха ви, но и ще ви набави всички необходими витамини и минерали. Истинската магия обаче се крие в рязката промяна на метаболизма към добро, което веднага ще бъде почувствано от организма ви.

Когато започнете диетата, ще разберете, че веднъж в месеца ще имате ден само на вода. Той трябва да бъде точно след денят за плодове и преди протеиновия ден. При всички случаи обаче диетата включва голямо количество вода на ден, което трябва да приемате. Позволява се приемането на плодове във всеки друг ден, освен денят, в който карате само на вода.

Все пак преди започване на диетата е препоръчително да се обърнете към своя личен лекар за полезен съвет. В случай, че се почувствате зле след започването на режима е препоръчително да я прекратите.

Related Post

thumbnail
hover

СИЛТОНА – БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПРОДУКТИ...

Белият трън е билка, която е с широк спектър на благоприятно въздействие вър...

thumbnail
hover

Тахан от бял трън против стареене...

  Кожата представлява външната обвивка на тялото, като по площ се нарежда ...

thumbnail
hover

Черен дроб – същност, функции и...

 Черният дроб е най-сложно устроеният орган в човешкото тяло. Той е втори по ...