СИЛТОНА – БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПРОДУКТИ ОТ БЯЛ ТРЪН ОТ 1998г.

СИЛТОНА – БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПРОДУКТИ ОТ БЯЛ ТРЪН ОТ 1998г.

Белият трън е билка, която е с широк спектър на благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Растението се използва още от древните римляни, а може би и преди това, като лек за чернодробни проблеми. Интересно е приложението му като противоотрова при ухапвания от влечуги, насекоми, както и токсикологични натравяния. Кърмачките също приемат Белия трън, като стимулатор за кърма, който не причинява неразположения върху кърмачетата.

Независимо от древния произход на билката, към днешна дата също можем да се възползваме от лечебните ѝ свойства. Най-голямата и просперитетно развиваща се фирма за производство на продукти от Бял трън в България – Силтона, ни сподели тайните на успеха и любовта към това да произвеждаш здраве.

„Страхотно е, когато знаеш, че предлагаш на клиентите си, продукти, които не само не вредят, но и помагат при сериозни здравословни проблеми. Радостни и горди сме от факта, че от 1998-ма насам не изневерихме нито веднъж на стандартите си за качество и не се изкушихме от това да ги намалим, за да увеличим количеството и съответно продажбите си! Това се отплати във времето и към днешна дата се радваме на една солидна популярност сред партньори и потребители, които разчитат на нашите продукти и не само – те се превърнаха в най-голямата ни реклама, заради добрата си дума за нас!“

Фирма Силтона развива дейността си на територията, на карловското село Ведраре, където годишно произвежда и обработва приблизително 400 тона семе. Целият цикъл на работа е затворен от компанията, като се стартира от подготовката на почвата, посяването, отглеждането, жътвата, извличането на продукт за фармацевтичната индустрия и производство на фирмените продукти от Бял трън – масло от Бял трън, тахан от Бял трън и брашно от Бял трън.

Радостни сме да познаваме отблизо дейността на Силтона, която определено отличава компаниите, развиващи билкопроизводство и преработка в страната ни. Също така, имаме честта да ви предоставим координатите за контакт на фирмата, където можете да получите по-подробна информация при интерес.

Прикачени файлове

Виж също

thumbnail
hover

Тахан от бял трън против стареене...

  Кожата представлява външната обвивка на тялото, като по площ се нарежда ...

thumbnail
hover

Черен дроб – същност, функции и...

 Черният дроб е най-сложно устроеният орган в човешкото тяло. Той е втори по ...

thumbnail
hover

Бял трън за забавяне на мозъчното...

 С напредването на възрастта жизнените функции на важни органи в човешкото ...