Специалист-кардиолог в Силистра и Тутракан | Д-р Милена Симеонова

Специалист-кардиолог в Силистра и Тутракан | Д-р Милена Симеонова

Д-p Mилeнa Cимeoнoвa е сред водещите медицински специалисти в сферата на кардиологията в Североизточна България. Тя приема своите пациенти в кабинетите си в град Силистра и град Тутракан. Тя извършва прегледи с цел профилактика и провежда терапии при различни заболявания, засягащи сърдечно-съдовата система.

Д-р Симеонова има богат опит при случаи на хора, страдащи от исхемична болест, хипертония, вродени сърдечни пороци, инфаркт на миокарда и нарушения в сърдечния ритъм. Докторът може да Ви консултира по всеки въпрос, свързан с Вашето здравословно състояние, който Ви интересува. Тя има дълбоки познания в областта и през продължителната си практика се е сблъсквала с много различни случаи, който са я изградили като специалист, заслужаващ уважението на лекарската общност и доверието на своите пациенти.

Кабинетите на Д-p Mилeнa Cимeoнoвa са обзаведени с цялото необходимо оборудване, което позволява прецизна диагностика и висококачествено лечение на всякакви видове заболявания на сърцето. Д-p Cимeoнoвa споделя мнението, че когато става дума за доброто състояние на сърдечно-съдовата система най-важни са обстойните прегледи, даващи възможността всеки възникнал проблем да бъде решен на ранен стадий, още преди да се превърне в заплаха за организма.

Можете да запазите час за консултация и да зададете своите въпроси на посочените координати за контакт. Тя ще Ви даде подробна информация по въпросите, които Ви интересуват.

Информация за контакт:

Cилиcтpa, yл. Д-p Aнacтac Янĸoв 2, ĸaбинeт 5

Тутракан, yл. Tpaнcмapиcĸa 81, ĸaбинeт 25

+359 887 930 931

 

Виж също

thumbnail
hover

Ортопед-травматолог Враца | Д-р Ивайло Борисов

Д-р Ивайло Борисов специализира в сферата на ортопедията и травматологията ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Специалист-гастроентеролог в град София | Д-р...

Д-р Петко Иванов Карагьозов е специалист-гастроентеролог, който практикува ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Професионална грижа за денталното здраве в...

Дентална клиника Естетика е център за стоматологично лечение и грижа за ден...

  • Публикувано от bgstart