Стоматолог в град Русе | Д-р Ивета Карчева

Стоматолог в град Русе | Д-р Ивета Карчева

Д-р Ивета Карчева е стоматолог с отлични препоръки. Кабинетът ѝ се намира в град Русе. Тя е добър специалист и се ползва с доверието на пациентите в региона. Внимателното отношение и професионализмът на д-р Карчева я превръщат в предпочитан специалист в сферата на денталното здраве и грижата за устната кухина.

Стоматолог Карчева поддържа мнението, че стоматологичните проблеми се отразяват пагубно на общото състояние на организма и призовава своите пациенти да следят за проблеми преди да са възникнали усложнения. Това е причината лекарят горещо да препоръчва честите профилактични прегледи, които да подсигурят Вашето отлично здраве.

Кабинетът на д-р Карчева разполага с цялото необходимо оборудване за ефективното изпълнение на нейната дейност. Работата на стоматолога предполага точност, прецизност и дълбоки познания в сферата, а практиката на д-р Ивета Карчева е неоспоримо доказателство, че тя притежава всички тези качества.

Тя залага не само на грижливото отношение към всеки един от своите клиенти, но и активно използва световните иновации в сферата. Д-р Карчева поставя Вашето здраве на първо място и Ви гарантира отлично медицинско обслужване на добра цена.

Обърнете се към нея за повече информация и консултации, а час за преглед можете да си запазите на посочените телефони за контакт.

Информация за контакт:

Русе, ул. Костур 20

+359 82 846743

+359 899 848410

 

Виж също

thumbnail
hover

Ортопед-травматолог Враца | Д-р Ивайло Борисов

Д-р Ивайло Борисов специализира в сферата на ортопедията и травматологията ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Специалист-гастроентеролог в град София | Д-р...

Д-р Петко Иванов Карагьозов е специалист-гастроентеролог, който практикува ...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Професионална грижа за денталното здраве в...

Дентална клиника Естетика е център за стоматологично лечение и грижа за ден...

  • Публикувано от bgstart