Уролог с безупречна репутация в гр. Стара Загора | Д-р Живко Делииванов

Уролог с безупречна репутация в гр. Стара Загора | Д-р Живко Делииванов

Д-р Живко Делииванов приема пациенти в кабинета си в град Стара Загора. Той има дългогодишен опит в сферата на урологията и за дългата си практика се е доказал като специалист с висока квалификация не само сред пациентите, но и сред колегите си. Той има опит в лечението на много проблеми по пикочно-половата система.

Безупречната му репутация на компетентен медицински специалист е резултат от дълбоките му познания и непрекъснатия му стремеж към развитие. Д-р Делииванов продължава своето обучение, като не спира да се информира относно иновациите в сферата и прилага съвременните методи, използвани в тази област на медицината.

За максимална точност на поставяните диагнози Д-р Живко Делииванов използва модерно оборудване от висок клас. Специализацията му в лечението на болести по отделителната и мъжката полова система предполага отлична подготовка, високотехнологично оборудване и изключителна компетенция.

Д-р Делииванов печели доверието на своите пациенти с професионализъм и персонално внимание. Той се отнася със загриженост към всеки проблем, а когато има необходимост от това, назначава допълнителни изследвания, които да уточнят произхода на проблема.

Можете да се запознаете по-подробно с неговата дейност, като го потърсите за повече информация на посочените координати за контакт.

Виж също

thumbnail
hover

Хирург в град Шумен | Д-р...

Д-р Бисер Митев е специалист в сферата на онкологията, който практикува в гра...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Консултации по трудово-правни въпроси, оценка на...

СТМ Евро Консулт ЕООД се намира в град Шумен и се занимава с трудова медицина...

  • Публикувано от bgstart
thumbnail
hover

Лекарства, билки, чайове и козметика на...

Аптека ИРИС е разположена в град Нови пазар и е предпочитан избор сред жител...

  • Публикувано от bgstart