Белият трън – лекарство срещу десетки болести | СИЛТОНА ЕООД

Растението Silibum Marianum, по-известно като Бял трън, се отличава с научно доказани полезни свойства за човешкия организъм. Наричано е още балсам за черния дроб и е подходящо лекарство за десетки други болести. Но какви са всъщност лечебните свойства на белия трън?

 

  • Белият трън – балсам за черния дробПродуктите, съдържащи масло от Бял трън, се използват в медицината при проблеми с черния дроб, тъй като той има свойството да извлича токсините, да редуцира възпалението и да ограничава вредното въздействие върху черния дроб. Като цяло растението успява да детоксикира целия организъм.
  • Белият трън е мощен антиоксидант 

    Биологично активното вещество в белия трън е СИЛИМАРИНЪТ. То ефективно защитава клетките от вредното влияние на свободните радикали и успешно поддържа кръвната захар в нормални граници.  Силимаринът подкрепя имунната система и храносмилането и участва активно метаболизма на въглехидратите.

  • Продуктите от Бял трън имат ползи за костната система

    Растението спомага  за повишаване на костната минерализация, която има огромно значение при заболявания, свързани със загуба на костна плътност.

Проучванията показват, че консумацията на продукти от Бял трън не води до никакви странични ефекти, което означава, че можем спокойно да се възползваме от полезните свойства на растението.

Ако искате да се погрижите за здравето си и държите на качествените продукти, свържете се със СИЛТОНА ЕООД. Фирмата е с дългогодишен опит в производството и търговията на масло и брашно от бял трън, а основната ѝ цел е да спомага за доброто здравословно състояние на своите клиенти.

Информация за контакт:

Телефон: 359887 566 133 /+359 896 880 399

Имейл: siltonaltd@gmail.com

Сайт: https://siltona.bg/

 

Прикачени файлове

Виж също

thumbnail
hover

СИЛТОНА – БЪЛГАРСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПРОДУКТИ...

Белият трън е билка, която е с широк спектър на благоприятно въздействие вър...

thumbnail
hover

Тахан от бял трън против стареене...

  Кожата представлява външната обвивка на тялото, като по площ се нарежда ...

thumbnail
hover

Черен дроб – същност, функции и...

 Черният дроб е най-сложно устроеният орган в човешкото тяло. Той е втори по ...